«جان ویلیامز» (John Williams)، رئیس فدرال رزرو نیویورک، از بانکهای مرکزی خواست که قبل از انتشار CBDC های خود، حسابی ارزهای رمزپایه را بررسی کنند. وی اظهار داشت که توسعه سریع داراییهای مجازی تمایل بانکهای مرکزی برای راهاندازی CBDC های خود را به چالش میکشد. وی به سیاستگذاران توصیه كرد كه در مورد چگونگی كارآیی ارزهای رمزپایه در كنار وجوه نقد فكر كنند.
جان ویلیامز مدیرعامل بانک فدرال رزرو نیویورک به صحبتهای اخیر رئیس سابق بانک انگلیس، «مارک کارنی» (Mark Carney)، که از بانکهای مرکزی خواسته بود تا درمورد داراییهای دیجیتالی بررسیهایی را انجام دهند، واکنش نشان داد.
وی معتقد است که بانکهای مرکزی و فدرال رزرو، در صورت تمایل به انتشار CBDC های خود، سوالاتی که در مورد فناوری بلاکچین و قوانین آن وجود دارد و اما هنوز پاسخی نداشتهاند را مد نظر قرار دهند:
«قبل از اینکه بانکهای مرکزی مانند فدرال رزرو بتوانند CBDC خود را منتشر کنند، چندین سوال اصلی مربوط به فناوری و مقررات بلاکچین باید بررسی شوند.»
ویلیامز اظهار داشت که استفاده از داراییهای دیجیتال و پول نقد فیزیکی در کنار هم در دنیای مالی با موفقیت انجام میشود. مقامات کشورها باید در جهت رسیدن به این هدف تلاش کنند و مقررات مناسب را تنظیم کنند.
جان ویلیامز، اقتصاددان 59 ساله، یازدهمین رئیس بانک مرکزی فدرال نیویورک است. پیش از این و از سال 2011 تا 2018 مسئولیت بانک مرکزی فدرال رزرو سانفرانسیسکو را بر عهده داشت. علاوه بر این، ویلیامز در حال حاضر به عنوان معاون رئیس کمیته بازار آزاد فدرال خدمت میکند.
سال گذشته، رئیس صندوق فدرال (Fed Chair) – «جروم پاول» (Jerome Powell) – اظهار داشت که ایالات متحده نباید تلاش کند تا اولین کشوری باشد که ارز دیجیتال بانک مرکزی خود را راهاندازی میکند؛ بلکه باید در مورد صدور آن به روش صحیح تمرکز کند:
«ایالات متحده متعهد است که با دقت و تأمل هزینههای بالقوه و مزایای CBDC را برای اقتصاد و سیستم پرداخت ایالات متحده ارزیابی کند.»
در آن زمان، او اعتراف کرد که ارزهای دیجیتال پتانسیل بهبود سیستم پرداخت فعلی را دارند. با این حال، فدرال رزرو هنوز تصمیم نهایی در مورد راهاندازیCBDC خود را نگرفته است.
منبع: Cryptopotato