از 8 میلیارد نفری که روی کره زمین زندگی میکنند، تنها 43 میلیون نفر مالک منحصر به فرد رمزارز هستند که این تعداد کمتر از 1 درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهد.
بنابر گزارش کوین مارکت کپ (CoinMarketCap) ، علیرغم موفقیت بیتکوین، تعداد کمی از ساکنان فعلی جهان مالک این رمزارز هستند.
آیا برای این مساله دلیل خاصی وجود دارد؟ آیا چیزی در دنیای ارزهای دیجیتال در جریان است که به روند فعلی کمک میکند؟
پیش از اینکه افراد مختلف بتوانند به هر شکلی به ارز دیجیتال آنلاین دسترسی داشته باشد، در قدم اول کاربر باید کیف پول آنلاین خود را برای ارز دیجیتال خاصی که قصد سرمایهگذاری در آن را دارد را ایجاد کند. این مورد در مورد بیتکوین نیز مشابه است، زیرا کیفپولهای بلاکچین خاصی برای بیتکوین ایجاد میشود.
از ژانویه 2022، درمجموع 85 میلیون کیفپول بیتکوین که با یکدیگر متفاوت و هرکدام منحصربهفرد بودند توسط وبسایت بلاکچینداتکام (Blockchain.com)، یکی از وبسایتهای میزبانی بلاکچین پیشرو ارزهای دیجیتال، ثبت شد.
این جا نکتهای است که احتمال میرود برای کسانی که با تفاوت بین ایجاد یک کیف پول رمزنگاری و داشتن مقادیر مشخصی از ارزهای دیجیتال بهطور منحصربهفرد آشنا نیستند، سردرگمی پیش بیاید.
بر اساس گزارش اکسپلودینگتاپیکداتکام (ExplodingTopics.com)، مالکیت منحصربهفرد خود ارز دیجیتال (به این معنی که دارایی افراد حداقل به ارزش 1 واحد یا بیشتر بیتکوین در کیف پول خود دارند) تنها محدود به 43 میلیون در سراسر جهان میشود.
براساس گزارش ایندیا تودی (India Today)، اگرچه تعداد فزایندهای از مردم در سراسر جهان (بهویژه در کشورهای برجسته مانند ایالاتمتحده) بیشتر به پتانسیل قدرت ارز دیجیتال و بازار آن علاقهمند میشوند، عدم اطمینان به این بازار مانع از رشد بالقوه آن میشود.
به دلیل سقوط اخیر بازار کریپتو در سال 2022، بسیاری از سرمایهگذاران بالقوه در مورد از دست دادن پول خود در بازار نامشخص در حال حاضر دچار پارانویا شدند.
این واقعیت را هم اضافه کنید که برخی از کشورهای دیگر هنوز در اقتصاد خود آماده سازگاری کامل با ارزهای دیجیتال را ندارند. برخی دیگر از کشورها مانند هند حتی مقرراتی را علیه ارزهای دیجیتال اعمال کردهاند. رئیس بانک مرکزی هند (RBI) شاکتیکانتا داس میخواهد که در صورت ممنوع نشدن استفاده از رمزارزها در این کشور، مقرراتی برای تبادل آنها وضع شود.