به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:
” ما سعی داریم با طراحی رمزارز ملی چسبندگی به نوع معاملات خود را بدست آوریم، چراکه رمزارز ملی میتواند کمک شایانی به سلامت اقتصاد کشور کند، که البته باید جمعبندی اصولی و دقیقی برای ورود رمزارزها به کشور داشته باشیم.”

فیروزآبادی در ادامه بیان کرد:
“پس از یک برهه زمانی متداول پول کاغذی رواج بسیاری در جهان داشت و امروزه نیز با توجه به بستر فضای مجازی و گستردگی آن در جوامع مختلف ارز دیجیتال نمود زیادی پیدا کرده است، که البته حاکمیتها در تلاش هستند استفاده از این رمزارزها را از یکدیگر مخفی کرده و معاملات خود را پنهانی انجام دهند. درواقع استفاده از رمزارزها امروزه برای کسانی مورد قبول است که معاملات خود را مخفیانه انجام میدهند.”
وی درباره وجود و ورود رمزارزها به کشورمان گفت:
برای استفاده از رمزارزها در کشور، ما توانستیم ماینینگ را با شرایطی از قبیل تولید برق ارزی کشور با تبعیت از قیمت صادراتی آزاد کنیم و الان نیز بانک مرکزی در حال بررسی تمام امور اقتصادی و مالی بحث رمزارز در کشور است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد:
استفاده و تزریق رمزارز به بازار اقتصاد ایران، باید به صورت هدایت شده و کنترل شده باشد، به همین منظور نیز بانک مرکزی بررسی آن را برعهده گرفته است. البته باید جمعبندی اصولی و دقیقی برای ورود رمزارزها به کشور داشته باشیم.
منبع: YJC