هفته ی پر حادثه ی بیت کوین، از کانال 8 هزار دلاری تا افزایش نجومی سختی!

راهنمای مطالعه

بیت کوین (BTC) و بازار رمز ارز در هفته ی گذشته، روزهای بسیار پر حادثه ای را تجربه کردند و اتفاقات متعددی برای این رمز ارز در طی هفته افتاد. اکنون که وارد هفته ی جدیدی از بازار رمز ارز شدیم، به طور مختصر به اتفاقات مهم هفته گذشته خواهیم پرداخت. یکی از مهمترین روندی که بیت کوین تجربه کرد، بازدید مجدد از کانال 8 هزار دلار بود. هرچند این بازدید و بازگشت به کانال پایین، تنها در بازه ی بسیار کوتاهی اتفاق افتاد و بیت کوین توانست دوباره خود را در کانال 9 هزار دلار تثبیت کند، اما باید اشاره کرد که سقوط به سطوح پایین، بیانگر پیام های متعددی است.

بیت کوین با بازگشت دوباره به کانال 8 هزار دلار و حادثه هایی که به همراه داشت، جو روانی بازار رمز ارز را متشنج کرد و این باور را برای بسیاری از افراد به وجود آورد که هنوز پتانسیل لازم برای ادامه ی روند صعودی را نخواهد داشت و خطر سقوط به قیمت های پایین تر همچنان این رمز ارز را تهدید می کند. روندی که باعث شد بازار از شرایط عادی خود تا حدودی خارج شود. هرچند در حال حاضر بازار به آرامش نسبی دست پیدا کرده اما همچنان بسیاری از تحلیل گران بر این باورند که روند نزولی و اصلاح قیمت بیت کوین ادامه دار خواهد بود.

سختی شبکه، پذیرش عمومی و دیگر موارد!

یکی از حادثه های مهم دیگر بازار بیت کوین ، موضوع سختی شبکه بود. شاخصی که بعد از دو سال و نیم، به رکورد جدیدی دست پیدا کرد. سختی شبکه ی بیت کوین، در آخرین تنظیم خود رشد نجومی 15 درصدی را تجربه کرد و باعث برهم خوردن معادلات استخراج کنندگان شد. فعالان این حوزه بیان کردند که رشد این چنینی، قطعا باعث خاموشی بخشی از ماینرها شده و حوزه ی استخراج بیت کوین تا حدودی از ثبات خود خارج می شود. این روند برای ماینرهای بیت کوین کش (BCH) و بیت کوین اس وی (BSV) نیز چندان خوشایند نبود زیرا بخشی از ماینرهای بیت کوین به سمت آن ها مهاجرت خواهند کرد.

در هفته ی سپری شده، میزان پذیرش عمومی بیت کوین نیز رشد بسیار چشمگیری داشت، هرچند باید اشاره کرد که این روند افزایشی چند هفته ای است که شروع شده اما شتاب بیشتری به خود گرفته است. علاوه بر بحث پذیرش عمومی بیت کوین، به تعداد نهنگ های بازار نیز افزوده شد و همه ی این موارد می تواند نوید بخش حرکت مثبت و صعودی بیت کوین در میان مدت تا بلند مدت باشد. در واقع سرمایه گذاری بسیار بیشتری در حوزه ی بیت کوین انجام شده است. از طرفی، ماینرها نیز تصمیم به ذخیره سازی بیت کوین های استخراج شده گرفتند. به عبارت دیگر میزان تقاضای بیت کوین در مقابل عرضه ی آن، افزایش چشمگیری داشت.

تحلیل گران معتقدند که روند آتی بیت کوین در بلند مدت به علت کاهش عرضه ای که بعد از رویداد هاوینگ (Halving) به وجود آمد و در مقابل افزایش تقاضایی که به علت جایگاه بیت کوین بدست آمده، می تواند بسیار درخشان باشد. هرچند اکثریت فعالان بازار رمز ارز در رابطه با یک روند اصلاح قیمتی بیت کوین اتفاق نظر دارند و شروع اصلی روند صعودی بیت کوین را بعد از اصلاح قیمت و ریزش این رمز ارز به کانال های پایینتر می دانند. درواقع بر این باورند که خرس های بازار هنوز خرید های خود را به طور کامل انجام ندادند.

منبع: Cointelegraph

Bingx
wallex
nobitex
coinex
abantether
bitpin
Bingx
coinex
wallex
abantether
nobitex
bitpin

با وجود اینکه دو صرافی کوینکس و بینگ ایکس هر دو فعلا بدون نیاز به تغییر IP فعالیت می‌کنند اما بهتر است برای امنیت بیشتر، از IP ثابت خارج از ایران استفاده کنید.

در ادامه بخوانید:

مرتبط پست ها

به این مطلب امتیاز دهید

روی ستاره ها کلیک کنید

امتیاز پست: / 5. بر اساس رای

اولین رای را ثبت نمایید

ممکن است علاقه مند باشید

مرتبط پست ها

به بحث بپیوندید

خبرنامه
اطلاع از

لطفا به سوال زیر پاسخ دهید

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

5 ارز برتر بازار

# ارز دیجیتالقيمتقیمت تومانیتغییر روزانهتغییر هفتگی

آخرین مطالب سایت

5 ارز برتر بازار

# ارز دیجیتالقيمتقیمت تومانیتغییر روزانهتغییر هفتگی

آخرین مطالب سایت